De dag waarop alle ‘Moeders' in de bloemetjes worden gezet. Vaak beseffen we niet eens dat ze er als moeders altijd voor ons zijn - die geweldige mama, super-lieve oma's, een zorgzame tante, een lieve zus of die fantastische buurvrouw. Of ze nu voor ons zorgen, ons begeleiden of er gewoon zijn wanneer we ze nodig hebben.

Moederdag is het perfecte moment om te laten zien hoeveel je van ze houdt en bovenal hoe jij hen waardeert. Voor de liefste moeder, de allerliefste oma, je lieve zus, een eerste Moederdag, de vrolijkste schoonmoeder of, in gedachte bij ons. Iedere moeder is anders, maar altijd even dierbaar, zet haar in het zonnetje met een prachtig boeket, prachtige plant of kleurrijk- lekker geurend kado!

We hebben als Berends Bloemsierkunst aan de Hoogstraat 5 in Mill daarom ook nu weer verschillende wens-boeketten samengesteld om speciaal op deze dag te laten weten hoe bijzonder ze voor je is. Deze bloemen of ander kado zijn slechts een kleine blijk van waardering voor alles wat zij onlangs, én in de loop van de jaren voor je heeft gedaan.

Fijne moederdag gewenst!

Ralf, Bianka en team www.berends.nl