Thuis is voor iedereen verschillend, maar we hebben allemaal dezelfde basisvoorwaarden nodig om ons thuis te kunnen voelen. Oost west, thuis best is een combinatie van veiligheid, vertrouwdheid, voorspelbaarheid, de situatie kunnen overzien. Je merkt pas hoe belangrijk dat thuisgevoel is als het er niet meer is. Door het wegvallen van contacten kunnen mensen eenzaam worden en zich niet langer thuis voelen in de eigen vertrouwde omgeving. We moeten ons veilig voelen waar we wonen, eveneens speelt controle een belangrijke rol bij ons thuisgevoel.

Thuis is een persoonlijk gevoel, maar je kunt dit gevoel ook met andere mensen delen. Het is een existentiële emotie waarvan je pas ontdekt hoe belangrijk het is op het moment dat jij jezelf niet meer ergens thuis voelt.

Het thuisgevoel is een combinatie van veiligheid, vertrouwdheid, voorspelbaarheid en de situatie kunnen overzien. De vraag is, waar vind je deze combinatie? Misschien bij het Senioren Hobby Centrum in Mill. Wij creëren een veilige haven, waar je jezelf kunt zijn, waar je, gezellig met anderen een hobby kunt beoefenen, een plek die als “thuis ”aanvoelt.

Vandaag kun je ook een kijkje nemen voor informatie over het Senioren Hobby Centrum Mill op de site www.seniorenhobbycentrum.nl. Misschien ontdek je wel een hobby waar je meer over wilt weten of die je graag in groepsverband wilt doen om elkaar te stimuleren. Er is altijd een deskundige teamleider aanwezig om de groep te begeleiden.

We bieden 22 hobby’s aan, en er heerst een ontspannen sfeer. Vanaf 50 jaar ben je hartelijk welkom, het is geen vereiste dat je een inwoner bent van de gemeente Mill en Sint Hubert. Gezien corona pandemie even nu “stilte” op ons centrum. We hopen zeer snel weer te kunnen opstarten.

Nieuwsgierig of er iets voor je bij bel of mail Ans Bardoel leden administratie 06-34484961 Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. / www.seniorenhobbycentrum.nl / www.jeugdhobbycentrum.nl.