Voor de herindelingsverkiezingen in het Land van Cuijk heeft de VVD gekozen voor Arthur Baudet, momenteel raadslid voor onze partij in de Cuijkse gemeenteraad.

Tijdens een gezamenlijke ledenvergadering op maandag 3 mei jl. kon Arthur rekenen op de steun van leden uit alle vijf huidige gemeenten. Daarmee is voor de VVD de eerste stap gezet in het samenstellen van een sterke kandidatenlijst als dé liberale partij in de nieuwe gemeente en het behalen van een goed verkiezingsresultaat.

Arthur Baudet: ‘Het is enorm eervol dat de leden mij hebben gekozen voor het lijsttrekkerschap. Ik kijk er naar uit om samen met alle enthousiaste liberalen onze partij op de kaart te zetten. Dat gaan we doen door zoveel mogelijk met de mensen in het Land van Cuijk in gesprek te gaan en vanuit die gesprekken de informatie op te halen waarmee we straks in de raad aan de slag kunnen. Bij herindelingsverkiezingen is het altijd essentieel om de focus te leggen op de belangen en ontwikkelingen in alle kernen en wijken. Door als gemeenteraad samen op te trekken met de inwoners ontstaat er een nog sterkere gemeenschap in onze nieuwe gemeente.’

Arthur Baudet ziet zichzelf vooral als een verbinder en teamspeler die betrokken is bij de regio en zich graag daarvoor wil inzetten. Arthur is iemand met een breed netwerk in het verenigingsleven. Zo is hij voorzitter geweest van voetbalvereniging VCA in St.Agatha, en bestuurslid van JVC Cuijk. Verder kennen we hem als voorzitter van Cuijk Verrassend, een promotieteam voor de gemeente Cuijk en mede-organisator van het jaarlijkse evenement Bierfestival Proef Lokaal.
Arthur Baudet heeft vanuit zijn wethoudersperiode veel contacten met andere bestuurders, ondernemers en ontwikkelaars in het Land van Cuijk.

De VVD heeft in de keuze voor Arthur Baudet een lijsttrekker die in staat zal zijn het liberale gedachtegoed vorm te geven in onze toekomstige gemeenteraad van het Land van Cuijk!