Aanstaande zaterdag 22 mei is het weer tijd voor de jaarlijkse flessenactie van Scouting Mill. Om zoveel mogelijk flessen in te zamelen, hebben ze weer uw hulp nodig. Wacht dus nog even met het wegbrengen van uw lege statiegeldflessen.

Om 10.00 uur verzamelen de leden van Scouting Mill zich op het veldje aan de Langenboomseweg en zal het startsein worden gegeven. Dan gaat alle Scouting jeugd op pad om de lege flessen huis aan huis in Mill op te halen. U kunt de leden herkennen aan de scoutingblouse die zij dragen. Om 15.00 uur zullen de laatste flessen ingeleverd worden waarmee de actie ten einde is.

Door het inzamelen van de flessen brengt Scouting geld bij elkaar om activiteiten voor haar jeugdleden te kunnen bekostigen. Acties langs de deuren zijn toegestaan door het Rijk voor scouting. We houden ons aan de Coronaregels.

Weten wat Scouting Mill zoal doet? Op het marktplein zal die dag een kraampje staan waar informatie over Scouting Mill te vinden is. Daar kunt u ook uw flessen inleveren als u wilt. Bezoek ook de website www.scoutingmill.nl.