Worstel jij ook met jouw cv? Wat je er wel in moet zetten, of wat juist niet. Hoe je kan opvallen? Recruiters kijken maar 6 seconden. Dus zaak om ze door jouw cv heen te leiden en ze te verleiden!

Tijdens een online bijeenkomst op donderdag 20 mei ga je met anderen in gesprek en krijg je concrete handvatten om een goed cv op te stellen en je werkervaring concreet te beschrijven en te koppelen aan jouw vaardigheden. Het is geen bijeenkomst waar je gewoon een cv gaat maken. Door de interactieve opdrachten en stimulerende gesprekken hopen we op nieuwe inzichten. Hier kun je dan direct verder mee aan de slag!

Tijdens dit soort bijeenkomsten geeft BiblioPlus werkzoekenden een kans om op een héle laagdrempelige manier elkaar te ontmoeten, te netwerken en kennis en ervaringen te delen. Dit is een samenwerking met JobOn, de landelijke community voor werkzoekenden.

De bijeenkomst over je cv op 20 mei start om 10.00 uur en vindt plaats via Zoom. Deelname is gratis. Meld je aan via www.biblioplus.nl/agenda.