Als Neije Krant - inmill.nl horen we graag waar u als inwoner meer over wilt weten. Onze redactie gaat er dan mee aan de slag om u vervolgens te kunnen informeren. Hiervan maken we dan ook nieuwsberichten zodat ook andere inwoners hun voordeel kunnen doen met de betreffende informatie. Blijf dus niet zitten met uw vragen, maar mail deze naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Vorige week kregen we een vraag over het bezorgen van maaltijden. Vanuit Haps en Sint Anthonis bezorgde men wel in Mill maar niet in Wilbertoord en Langenboom. Ook vanuit Uden wel in Mill maar niet in Sint Hubert. Een inwoner wilde weten wat de criteria zijn om wel of niet te bezorgen.

Uit wat telefonische en mailcontacten met restauranthouders blijkt dat de afstand en eventueel het aantal bezorgingen in een dorp of wijk de belangrijkste criteria zijn. Eten moet goed warm kunnen blijven omdat men aangeeft kwaliteit te willen leveren. Te lang onderweg is voor sommige gerechten niet te doen. Andere gerechten kunnen wel een langere tijd onderweg zijn, vooral koude gerechten zoals sushi of gerechten die men thuis zelf op moet warmen zijn geen probleem. Maar hierbij geldt dan weer dat hetgeen men besteld qua prijs wel weer in verhouding moet staan tot de tijd die men onderweg is om te bezorgen. Maar als meerdere mensen in een bepaalde wijk of dorp op hetzelfde moment bestellen, dan is het wel weer interessant om daar te bezorgen, zelfs bij kleinere bestellingen.

Uit ons onderzoek blijkt dat sommige restaurants op hun site of social media niet duidelijk zijn over waar men wel en waar niet komt bezorgen. Advies is om telefonisch contact op te nemen en te overleggen. Soms is het voor de restauranthouder ook interessant als men in uw wijk of dorp in dezelfde rit ook nog een andere bestelling kan afleveren. Indien mogelijk dus tevoren even checken bij buren, familie en vrienden of zij ook willen bestellen, dit kan het aanbod vergroten.

Ook vragen rond ontwikkelingen in Mill, Langenboom, Sint Hubert en Wilbertoord waarop u geen antwoord kunt vinden? Wij horen het graag en gaan voor u aan de slag. Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..