Vanaf juni is er onder de naam Regelkevers een nieuw radioprogramma te horen bij zowel de Lokale Omroep Mill als Omroep Land van Cuijk. Het wordt gemaakt door Corné Kremers, Frank Peters en Herman van Gaal.

In Regelkevers gaan zij met huidige en toekomstige gemeenteraadsleden in gesprek over de gemeente Land van Cuijk. Hoe kwam men ooit in deze tijdrovende hobby terecht, wat is er mooi aan het raadswerk en wat is minder leuk. Hoe stonden en staan zij anno 2021 in de gemeentelijke herindeling van de gemeente Boxmeer, gemeente Cuijk, gemeente Grave, gemeente Mill en Sint Hubert en de gemeente Sint Anthonis naar de gemeente Land van Cuijk. Waar zitten de kansen en uitdagingen. Maar ook anderen die betrokken waren bij deze gemeentelijke herindeling komen in Regelkevers aan het woord.

Regelkevers is elke donderdag (vanaf 3 juni) van 18.00 uur tot 19.00 uur te horen bij Omroep Land van Cuijk en (vanaf 5 juni) op zaterdag van 09.00 uur tot 10.00 uur bij de Lokale Omroep Mill. Ook zijn afleveringen na uitzending terug te beluisteren via de podcastpagina op www.regelkevers.nl.