De coronamaatregelen worden langzaam maar zeker versoepeld. Daarmee nemen ook de mogelijkheden om weer naar het buitenland te reizen toe. Bent u van plan om een reis naar het buitenland te maken? Controleer dan tijdig uw reisdocumenten. Om te reizen naar het buitenland dient u in het bezit te zijn van een paspoort of een Europese Identiteitskaart. Zijn deze documenten verlopen of dreigen ze te verlopen? Vraag dan tijdig een nieuw exemplaar aan.

Nu de zomervakantie weer bijna voor de deur staat kunnen de wachttijden bij het aanvragen van nieuwe reisdocumenten flink oplopen. Maak daarom tijdig een afspraak. U kunt een afspraak inplannen via website van uw gemeente; www.cuijk.nl, www.grave.nl of www.gemeente-mill.nl.

Service

Inwoners die een reisdocument hebben dat in de periode tussen maart en september 2021 is verlopen of gaat verlopen krijgen van de gemeente een herinneringsbrief. Daarin wordt ook gevraagd het document tijdig te vernieuwen. Dat doen we om drukte aan de balie te voorkomen. Het zou ook jammer zijn als u uw reis uit moet stellen omdat uw reisdocument is verlopen.

Heeft u vragen over dit onderwerp, bel dan met uw gemeente: 0485 - 396 600 (Cuijk), 0486 - 477 277 (Grave) of 0485 - 460 300 (Mill en Sint Hubert).