Even kennismaken. Mijn naam in Hans Schaminée, geboren in Beugen en al weer heel wat jaren woonachtig in Langenboom.

Sinds 1983 ben ik werkzaam in het onderhoud aan allerlei landbouwmachines, tuin- en park-machines. Van zitmaaier tot maishakselaar en tractoren. Mijn kennis en ervaring met mechanica, elektra, hydraulica en machinebouw pas ik dagelijks toe.

In 2011 ben ik voor mezelf begonnen als S.O.S. Langenboom. Dit staat voor Schaminée Onderhoud Service Langenboom. Een groot deel van mijn tijd werk ik op detacheringsbasis bij grote bedrijven. Dit gaat voornamelijk om onderhoudswerkzaamheden en projecten.

Het andere deel van mijn tijd besteed ik aan onderhoud aan machines van klanten in mijn werkplaats. Daarnaast doe ik keuringen van:

  • elektrische arbeidsmiddelen,
  • hoogwerkers,
  • heftrucks, bedrijfsintern, tansportmaterieel,
  • trappen, ladders en rolsteigers,
  • autolaadkranen,
  • speelgelegenheden en speeltoestellen,
  • gasinstallaties camper en caravan.

In mijn vrije tijd trekken we er regelmatig op uit met onze camper. Dat is ook de reden dat ik de cursus voor camper- en caravankeuring ben gaan volgen, de zogenaamde G607 keuringen. Ik mag nu formeel keuringen uitvoeren aan gasinstallaties van camper en caravans. Daarbij zorg ik ook direct voor een vochtmeting.

Het keuren van de gasinstallatie in een camper of caravan is nog geen eis, maar is voor de veiligheid natuurlijk erg verstandig. Een vochtmeting van een camper of caravan klinkt mogelijk minder belangrijk. Echter een vochtprobleem kan nare gevolgen hebben voor onze luchtwegen én voor technische problemen van de camper of caravan.

Gaan jullie binnenkort op vakantie met camper of caravan? Wil je een camper of caravan kopen en twijfel je over de gasinstallatie of vocht? Neem contact op voor een afspraak.

Ik zorg voor een volledige keuring en indien gewenst repareer ik eventuele gebreken. Jullie ontvangen een certificaat.

Schaminée Onderhoud Service
Langenboomseweg 126A te Langenboom
06-51317688 / 0486-431492
www.schamineeonderhoudservice.nl
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.