Bij dansschool KellyDance aan de Houtzagerijstraat in Mill kun je al terecht vanaf 2 jaar. De dansschool is open op maandag t/m zaterdag. Ze bieden een groot aanbod aan dansstijlen onder andere hip-hop, show & musical dans, klassiek ballet, modern en jazz. Wil je gewoon lekker bewegen op muziek is jumping kids zeker wat voor jou. Springen op een trampoline afwisselend met spel.

Probeer KellyDance uit met een GRATIS proefles!

Check het lesrooster voor alle lessen.

Daarnaast kun je bij KellyDance terecht voor losse lessen, workshops en (kinder)feestjes, dit kan in de studio of aan huis.

De kwaliteit van het geven van een dansles staat bij KellyDance voorop. Verantwoord omgaan en de gezondheid van de leerlingen zijn hiervoor belangrijke aspecten. Tijdens een les van KellyDance voelen de leerlingen zich welkom en gezien. Iedereen ervaart het plezier in bewegen binnen zijn of haar eigen mogelijkheden. Naast het volgen van toffe danslessen organiseert KellyDance optredens en shows, daarnaast heb je kans om in een demoteam te komen, voor extra uitdaging, extra optredens en het maken van videoclips!

KellyDance is een dansschool met een zwevende vloer, balletbarre, spiegels en theaterverlichting! Daarnaast is de docente gediplomeerd HBO docentdans docente van de bachelor docent dans opleiding ArtEZ.

Kijk voor meer informatie op www.kellydance.nl of neem contact op met KellyDance voor de mogelijkheden.

Contact gegevens:

KellyDance
Houtzagerijstraat 15
5451 HZ MILL
www.kellydance.nl
06 20 23 43 91
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.