Zondag 30 mei is er in Het 12uurtje tussen 12.00 uur en 14.00 uur bij de Lokale Omroep Mill weer veel nieuws te horen. Tom Raaijmakers en Corné Kremers doen diverse telefonische interviewtjes. Maar ook is er weer het een en ander te winnen, hoor je leuke muziek en krijg je antwoorden op vragen die je waarschijnlijk niet had.

Theo Jansen uit Grave wil een afdeling Forum voor Democratie oprichten in het Land van Cuijk. Dit om op 24 november deel te nemen aan de gemeenteraadsverkiezingen voor de gemeente Land van Cuijk. Hoe het met de belangstelling staat hiervoor hoor je zondag.

Op 11 juni start het EK voetbal. De Oranjeboombuurt hangt bij EK en WK voetbal altijd vlaggetjes in o.a. de Hoogstraat. Zo ook dit keer. Roy Mengerink geeft zondag in Het 12uurtje een toelichting op deze versieractie.

Radio Hollandia was een van de bekendste piratenzenders in onze regio. Hun radiostudio is in ere hersteld door René Paymans. René is de partner van Marielle, dochter van Hollandia-man Jan Bastiaans. René draait vanuit die studio voor een internetradiostation. In Het 12uurtje hoor je hier meer over.

Bea Dinnissen van der Pasch uit Wilbertoord is ceremoniespreekster. Dit bij trouw- en rouwbijeenkomsten. Waarom ze dit is gaan doen en hoe dit er in de praktijk uit ziet hoor je zondag 30 mei in Het 12uurtje.

Deelnemers aan het spelletje Pim Pam Pret maken zondag kans op een tegoedbon voor een 12uurtje bij Brasserie d’n Buurman in Mill. Luisteren dus en bel snel als je de letter hoort en je een artiest, band of titel weet die met die letter begint.

Verder is het ElvisTime en wordt er gebeld met de winnaar van De Neije Krant prijsvraag. Beluister eerdere interviews via de podcast van Het 12uurtje op o.a. Spotify of Apple, check de podcastpagina en de mogelijkheid om live wereldwijd mee te luisteren via www.het12uurtje.nl.