Na een geslaagde eerste kweetut pubkwis voor jongeren uit het hele land van Cuijk komt er een vervolg. Zaterdagavond 12 juni vanaf 19.30 uur is alle jeugd uit het hele land van Cuijk weer welkom op kweetut.nl voor een fantastische avond.

Net als op 9 april staat er weer heel veel op het programma. Er zijn weer artiesten, challenges en natuurlijk de kwisvragen. Nu Nederland langzaam maar zeker open gaat vieren we samen met jullie nog 1 keer online het einde van de lockdown! Net als in april zijn er weer veel prijzen te winnen. Op de avond zelf kan de prijzenpot oplopen tot prijzen t.w.v. maar liefst 1000 euro!!!

Maar er is ook al wat te winnen voor de 12e. Je kunt iemand anders opgeven via onze tell-a-friend actie. Hiermee zijn McDonalds bonnen te winnen! Volg ons (sjw_rijkevoort) op instagram voor nog veel meer leuke filmpjes, promo’s en prijzen.

De kwis is bedoeld voor alle jeugd en jongeren vangroep 8 en de middelbare scholen uit het hele land van Cuijk! Voor de kwis is geld beschikbaar gesteld door alle gemeenten uit het Land van Cuijk! Daarvan hebben wij vette prijzen voor jullie gekocht. Wil je weten wat je kunt winnen? Kijk dan op www.kweetut.nl en geef je alvast op! Deelname is gratis!