Foto: Cockie Kremers

Nadat de twee wijkraden uit Mill hadden besloten om te gaan samenwerken is er veel werk verzet. Zo moest er een nieuw bestuur worden gevormd, moesten we de bankrekeningen regelen en natuurlijk ook bij de Kamer van Koophandel. Veel werk maar we gaan er ons voordeel mee doen. Door straks binnen de nieuwe gemeente als één dorpsraad te fungeren kunnen we nog sterker zijn.

Alles was al geregeld maar als dorpsraad moet ook een convenant met de gemeente worden ondertekend. In het convenant staat aangegeven wat we van elkaar verwachten en hoe we als dorpsraad en de gemeente de zaken kunnen regelen.

Dinsdag 1 juni was het zover en zoals jullie op de foto kunnen zien hebben onze voorzitter Anco Bloemendal en penningmeester Raymond van Putten het convenant samen met Wethouder Eric van Daal ondertekend.

Nu zijn we dus ook voor de gemeente een officiële dorpsraad en kunnen we weer samen met jullie aan de slag om Mill nog mooier en beter te maken.

Binnenkort komt onze nieuwe website online. Hierover binnenkort meer.

Volg ons op Facebook en geef zaken die jullie willen bespreken door via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Samen Sterker!