Elke week is er een prijsvraag te vinden in De Neije Krant. De vraag gaat altijd over een artikel wat vorige week in De Neije Krant stond. U doet er dus goed aan de krant na het lezen nog een weekje te laten liggen. De oplossing kunt u tot en met aanstaande vrijdag mailen, sturen per post of appen naar het speciale Neije Krant Prijsvraag-nummer. Onder alle juiste oplossingen verloten we elke week een Neije Krant koektrommel met koekjes, een tas van de Neije Krant en een Ontdek Mill kalender.

Prijsvraag

Regelmatig leest u in De Neije Krant en op inmill.nl columns en informatieve artikelen van een administratie- en belastingconsulent uit Mill. Aan de Karstraat in Mill heeft hij samen met enkele partners een eigen kantoor. Hoe heet hij?
App het antwoord naar: 06 22 888 404
Mail het antwoord naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
Of per post naar: De Neije Krant Beatrixstraat 13 5451 ZB Mill

Winnaar

Uw antwoord moet uiterlijk vrijdag 11 juni binnen zijn. Elke zondag bellen Tom Raaijmakers en Corn├ę Kremers tussen 12.00 uur en 14.00 uur in het L.O.M.-radioprogramma Het 12uurtje met de winnaar van die week. Zie voor meer informatie over dit programma www.het12uurtje.nl.