Elke week is er een prijsvraag te vinden in De Neije Krant. De vraag gaat altijd over een artikel wat vorige week in De Neije Krant stond. U doet er dus goed aan de krant na het lezen nog een weekje te laten liggen. De oplossing kunt u tot en met aanstaande vrijdag mailen, sturen per post of appen naar het speciale Neije Krant Prijsvraag-nummer. Onder alle juiste oplossingen verloten we elke week een Neije Krant koektrommel met koekjes, een tas van de Neije Krant en een Ontdek Mill kalender.

Prijsvraag

Regelmatig leest u in De Neije Krant en op inmill.nl columns en informatieve artikelen van een administratie- en belastingconsulent uit Mill. Aan de Karstraat in Mill heeft hij samen met enkele partners een eigen kantoor. Hoe heet hij?
App het antwoord naar: 06 22 888 404
Mail het antwoord naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
Of per post naar: De Neije Krant Beatrixstraat 13 5451 ZB Mill

Winnaar

Uw antwoord moet uiterlijk vrijdag 11 juni binnen zijn. Elke zondag bellen Tom Raaijmakers en Corné Kremers tussen 12.00 uur en 14.00 uur in het L.O.M.-radioprogramma Het 12uurtje met de winnaar van die week. Zie voor meer informatie over dit programma www.het12uurtje.nl.