John de Bever

Ook deze zondag (13 juni) is er tussen 12.00 uur en 14.00 uur weer een 12uurtje bij L.O.M.-radio. Er zijn weer tal van (telefonische) interviewtjes, actuele nieuwtjes, gezellige muziek en er is een tegoedbon voor een 12uurtje te winnen bij d’n Buurman in Mill met het spelletje Pim Pam Pret.

Ons Oranje speelt deze zondag de eerste wedstrijd tijdens het EK voetbal. Daarom bellen Tom Raaijmakers en Corné Kremers met John de Bever. Naast dat hij een nieuw voetballiedje heeft uitgebracht is John uiteraard ook ex-voetballer en horen we hoe hij naar het EK kijkt en wat zijn voorspelling is voor het Nederlands elftal.

Lezen is voor velen leuk en ontspannend. Maar hoe doe je dat als je een visuele beperking hebt, dyslectisch bent of een ander leesprobleem hebt? Dedicon in Grave maakt aangepaste lectuur voor iedereen met een leeshandicap. Met Marian Oosting van Dedicon bellen de programmamakers om hier meer over te horen.

Terwijl we vol in de sfeer van het EK voetbal zitten, zijn sommigen ook al bezig met de Tour de France. Zo ook voetbalvereniging Juliana. Zij organiseren alweer voor de 33e keer het Juliana Tourspel. Met Johan Berends wordt in het 12uurtje gesproken over de renners die niet mogen ontbreken op de lijst bij dit tourspel.

Op 1 januari aanstaande staat het gemeentehuis in Mill leeg. CDA Mill en Sint Hubert opperde enkele jaren geleden al dat dit een ideale locatie zou zijn voor betaalbare appartementen voor jongeren en senioren of kantoorruimtes. In Het 12uurtje geeft CDA voorman Mark Janssen van Gaal een toelichting op hun plannen.

Verder in Het 12uurtje dus Pim Pam Pret, ElvisTime, bellen ze met de winnaar van De Neije Krant prijsvraag en zijn er elke uitzending weer verrassende nieuwtjes te horen. Like de Facebookpagina om niets te missen en zie ook www.het12uurtje.nl