Deze week is Willy Hendriks van Haren uit Oeffelt te gast in Regelkevers. Dit radioprogramma is elke donderdag om 18.00 uur te horen bij Omroep Land van Cuijk en op zaterdag om 09.00 uur bij de Lokale Omroep Mill. In Regelkevers praten Corné Kremers, Frank Peters en Herman van Gaal met inwoners die nu of straks politiek actief zijn in het Land van Cuijk.

Haar jongste zoon adviseerde om het niet meer te doen, maar toch koos Willy Hendriks van Haren ervoor om nog een keer deel te nemen aan de gemeenteraadsverkiezingen en te gaan voor het wethouderschap. Dit keer als lijsttrekker van Team Lokaal, een nieuwe politieke partij bestaande uit 7 lokale partijen uit 4 gemeenten in het Land van Cuijk. Want Grave zit er nog niet bij. Dat nog is in dit gesprek een belangrijke toevoeging. Want Willy vertelt dat men met verschillende Graafse kandidaten in gesprek is. Maar ook hoe men van 7 verschillende partijen met 7 verschillende culturen 1 partij kan maken komt aan de orde.

Beluister Regelkevers bij Omroep Land van Cuijk of de Lokale Omroep Mill. Maar in de week van uitzending komt de betreffende aflevering ook op de podcastpagina van Regelkevers. Dit via o.a. Spotify, Apple podcasts en op www.regelkevers.nl.

Volgende week is Thomas van der Meer te gast, lijsttrekker van D66 Land van Cuijk.