Hofmans at Home in Cuijk is door de jaren heen uitgegroeid tot dé allround specialist op het gebied van interieur stoffering. Met een breed assortiment aan producten - van PVC tot vinyl, laminaat tot parket, tapijt tot vloerkleden, van kunstgras tot zonwering en fauteuils - weten zij aan ieders interieur wens te voldoen.

Hofmans at Home weet zich effectief aan te passen aan de laatste trends op het gebied van stoffering. Zo wordt het huidige assortiment regelmatig geüpdatet door de productspecialisten.

Wat is er nieuw?

Aanleg vloerverwarming
Om klanten écht van A tot Z te kunnen ontzorgen biedt Hofmans at Home sinds kort de aanleg van vloerverwarming aan. Hiermee is de consument verzekerd van een vakkundige aanleg van zowel de vloerverwarmingsinstallatie als de vloer - waardoor de klant in geen van deze processen voor onaangename verassingen zal komen te staan.

Gietvloeren
Gietvloeren zijn onderhoudsvriendelijk, kleurvast, geluiddempend en volledig naadloos. Het is dan ook niet voor niks dat deze vloervariant steeds populairder wordt. Hierop heeft Hofmans at Home besloten óók deze service aan hun klanten aan te bieden. Wist je dat gietvloeren te verkrijgen zijn in de meest uiteenlopende kleuren?

Shutters
Shutters behoren écht de trend van nu - het geeft je de mogelijkheid om ramen af te sluiten maar vormen daarnaast een sfeervolle blikvanger in huis. Deze producten zijn breed toepasbaar en passen bij vele interieur stijlen. Shutters hebben verstelbare lamellen, waardoor het binnenkomende licht gebroken wordt. Doordat ze in een frame verwerkt zitten - wordt het voor ieder raam op maat gemaakt. Dit zorgt voor een isolerende functie waardoor je flink op je energierekening zal bezuinigen!

Buitenzonwering
Door ervoor te zorgen dat je tuin & terras aansluit op je woonkamer of keuken zal de harmonie versterken. Door deze eenheid vergroot je als het ware de ruimte. Hofmans at Home heeft daarom besloten de buitenzonwering afdeling uit te breiden en hebben een prachtige aanbouw gemaakt waar je alle demo-modellen kunt bewonderen en de beleving kunt ervaren.

Uitvalschermen | Screens | Rolluiken | Markiezen | Overkapping

Breng een bezoek aan de showroom in Cuijk en ontvang deskundig advies op maat voor al jouw woonwensen.