De Thompson Bridge Band (TBB) is na de lockdown weer enthousiast begonnen met de repetities. De “donkere” periode t.g.v. corona zit erop. De rol van de band als sociale en culturele verbinder is weer voelbaar in een gezellige sfeer onder de muzikanten. De muzikanten richten zich weer vol op de toekomst waarin optredens zijn gepland.

De TBB is een swingende bigband met een veelzijdig repertoire. De band bestaat uit een sterke ritmesectie en optimaal bezette blazerssecties. De zang wordt verzorgd door een zeer ervaren zangeres.

Onze band heeft zich ontwikkeld tot een in de wijde regio welbekende band. Haar brede repertoire omvat bigband-evergreens alsook o.m. pop, latin en swingende dansbare muziek.

Nieuwe muzikanten: gitarist(e), trompettist(e) en alt-saxofonist(e)

Wij heten nieuwe muzikanten(v/m) graag van harte welkom. Voor de ritmesectie zijn wij op zoek naar een gitarist(e). In de blaassecties een trompettist(e) en alt- saxofonist(e). Muzikanten met muzikale ervaring en thuis zijn in bladmuziek/notenschrift zijn welkom.
De deur staat open om vrijblijvend een repetitie bij te wonen en de sfeer te proeven. Uiteraard geïnteresseerden bieden wij een ruime oefenperiode.

Repetitie

De TBB repeteert op de woensdagochtend in Langenboom onder leiding van een professionele dirigent. Het repetitielokaal is dermate groot, zodat coronaregels in acht genomen kunnen worden.

Heb je interesse of wil je informatie. Neem dan contact op met Wil van Raay: 0486-431557 of 06-30706368.

Voor informatie zie ook onze website: www.thompsonbridgeband.nl.