Vanaf dit weekend kunnen er thuis weer feestjes gehouden worden. Toen deze versoepelingen van de coronaregels vorige week werd aangekondigd rammelde bij Ad Heijs van Coolbox Mill direct de telefoon. Want de service van Coolbox Mill is bij familie en buurtfeestjes onmisbaar.

Gevulde koeling

Want wie kent het niet. Je hebt een familie- of buurtfeest, maar te weinig koeling voor alle drank. Maar ook, hoe veel drank en wat heb je eigenlijk nodig? “Dan doet men er goed aan om Coolbox Mill te bellen,” vertelt Millenaar Ad Heijs. “Wij hebben diverse formaten koelaanhangers en leveren deze in samenwerking met Albert Heijn van de Ven in Mill gevuld aan. Na het feest halen we alle lege flessen en drank die over is weer op. Zo heeft men alles gemakkelijk thuis en alles is koel. Bovendien is de drank niet duurder dan dat men het zelf gaat halen.”

Voor particulieren en organisatoren

Sinds 2000 is Ad Heijs actief in het leveren van koelcontainers bij activiteiten en evenementen. Maar sinds enkele jaren richt Coolbox Mill zich ook op de particuliere markt. Ad: “Voor een particulier feest kreeg ik de vraag voor een kleinere koelaanhanger. Een container zoals ik had kon er niet staan. Toevallig wist ik die eentje te staan en die heb ik gekocht. Vervolgens duurde het niet lang voor men me vroeg, als ik de aanhanger bracht, of ik dan ook de drank kon leveren. Daarvoor ben ik in gesprek gegaan met Luc van de Ven van Albert Heijn hier aan de markt in Mill en toen was het snel geregeld.” Ondertussen beschikt Ad over diverse formaten koelaanhangers. “In de meeste gevallen passen ze prima achter het huis en werken op een normale stroomvoorziening.”

Hoe het werkt

“Men reserveert bij mij een koelaanhanger en besteld bij Albert Heijn van de Ven de gewenste drank. Wij, maar ook medewerkers van Albert Heijn kunnen ook helpen bij de hoeveelheid drank die men nodig heeft, want dat is in de praktijk best lastig in te schatten.” Ad haalt vervolgens de bestelling op en brengt deze naar de feestlocatie. “Na het feest haal ik alle lege flessen en alle drank die over is weer op en breng deze terug. Daar telt men het lege goed en drank die over is en vervolgens krijgt men het te veel betaalde bedrag terug.”

Niet duurder

De drank is door het thuis bezorgen en weer ophalen niet duurder. Ad: “Men huurt bij mij de koelaanhanger. Als service haal ik bij Albert Heijn de bestelde spullen op en breng wat aan drank en lege flessen over is weer terug. De service van Albert Heijn in Mill is dat zij de drank weer terugnemen wat over is. Het is dus niet duurder.”

Meer weten?

Neem contact op met Ad Heijs via 06 - 10 86 00 06 of zie www.coolboxmill.nl.