Elke zondag is het bij de Lokale Omroep Mill weer tijd voor Het 12uurtje. Een gezellig en informatief radioprogramma met Tom Raaijmakers en Corné Kremers. Tussen 12.00 uur en 14.00 uur is er naast leuke muziek ook volop nieuws te horen. Verder zijn er interessante interviews, is het ElvisTime en is er via Pim Pam Pret en De Neije Krant prijsvraag ook het een en ander te winnen. De herhaling is op vrijdag te horen vanaf 13.00 uur en via uitzending gemist op www.lokaleomroepmill.nl.

Hetty Egger van Oppen uit Vierlingsbeek nam het initiatief voor de oprichting van een afdeling van de ChristenUnie in het Land van Cuijk. Dit om op 24 november deel te nemen aan de verkiezingen voor de gemeente Land van Cuijk. Ondertussen is er een lijst waarvan Hetty zelf de lijsttrekker is. In Het 12uurtje hoort u hier meer over.

Onlangs verscheen het Brabants Vakantieboek. Een initiatief van Jan Vriends en John van der Sanden. Het boek staat vol met puzzels, verhalen en andere zaken om de vakantie prima door te komen. Het boek is voor volwassenen, maar er zit ook een katern in speciaal voor de jeugd. Jan Vriends vertelt er zondag meer over.

Marian Govers - Jilesen uit Sint Hubert neemt ook deze keer weer deel aan The Colorfield Performance. Een bijzondere expositie die tot eind september te zien is in Elst bij Nijmegen. Hoe bijzonder deze expositie is hoort u in Het 12uurtje, want dan bellen de programmamakers met Marian.

May I help you, dat is een vraag die Gabby Knops uit Langenboom aan u stelt. Sinds vorige week is zij gediplomeerd leefstijlcoach en kan zij helpen bij het aanpassen van ieders levensstijl. Hoe dit in de praktijk werkt hoort u in Het 12uurtje.

Alle interviews zijn vlak na uitzending al terug te horen via de podcast van Het 12uurtje. Dit via o.a. Spotify, Apple of een van de andere podcastkanalen. Ook op de eigen podcastpagina zijn ze terug te vinden op www.het12uurtje.nl.