Nee, ik bedoel niet die van uw auto... maar van u!

Op dit moment zijn in Nederland 9,9 miljoen mensen chronisch ziek, vrouwen gemiddeld vanaf hun 42e levensjaar, en mannen vanaf hun 48e .Er zijn 8,5 miljoen Nederlanders met overgewicht en 1 miljoen met een burn-out. En 95% van de ziektes zijn verworven en dus niet genetisch. We leven niet gezond: we rennen van hot naar her, de basisbehoeften van ons lichaam staan onder druk. Het wordt ons ook niet makkelijk gemaakt. Ons lijf en onze brein hebben miljoenen jaren evolutie achter de rug. Maar pas sinds ongeveer een eeuw hebben we te maken met “welvaart”. In termen van evolutie is een eeuw niks. Het is dus niet vreemd dat onze gezondheid die steile leercurve niet aankan. En er is nog iets. Want onze onnatuurlijke omgeving verleid ons constant om verkeerde keuzes te maken: te veel van verkeerde dingen eten, inactiviteit en chronische stress. Want ongezond leven is makkelijk, gezond leven een stuk lastiger! Je lichaam is ontworpen om je in leven te houden, niet om je een lang gezond leven te geven en je brein is ontworpen om je in leven te houden, niet om je gelukkig te maken, dus als je gezond wil leven dan moet je hier rekening mee houden….

Mag ik mij even voorstellen? Mijn naam is Gabby Knops, van huis uit al 30 jaar verpleegkundige maar ben nooit gestopt met leren en heb 15 juni j.l. de master opleiding voor leefstijlcoach afgerond volgends het OERsterk principe. Mijn passie is onder andere mensen helpen een gezonde, (bijna) vegetarische leefstijl aan te leren in kleine stappen zodat de overgang niet veel moeite kost en altijd passend bij u en uw leefomstandigheden maar wel met uw inzet. Het gaat niet om diëten, daar geloof ik namelijk niet in. Het gaat om kleine dingen, die wel zijn vol te houden want alleen dan helpt het en heeft u blijvend resultaat. Heeft u klachten als moe opstaan, huidklachten, slecht slapen, depressieve gevoelens, snel geïrriteerd, veel trek in zoetigheid of wilt u afvallen?

Mijn specialisme is (bijna) vegetariërs die kanker hebben (gehad) of mensen met mentale klachten bijstaan gezonder te leven.

Ik bied iedereen een lichamelijk onderzoek aan waarbij ik 18 metingen ( o.a spierkwaliteit, visceraal vet, metabole leeftijd, zuurstofgehalte in bloed, bloeddruk, Hb gehalte, cholesterol gehalte en nuchtere suiker) uitvoer en deze in een verslag aan u meegeef met uitleg en persoonlijk advies, deze kost slechts €19,95 (die van uw auto is duurder!) en omdat ik nog maar net ben begonnen doe ik er een klein cadeautje bij voor iedereen die dit krantenartikel uitknipt en meeneemt.

Tot ziens aan Langenboomseweg 2b in Mill?

Gabby Knops www.leefstijlcoachgabby.nl of (WhatsApp) 06-28 69 22 45.