Mark Janssen van Gaal uit Wilbertoord stak het niet onder stoelen of banken. Hij wilde wethouder worden in de gemeente Mill en Sint Hubert en ook in de gemeente Land van Cuijk ambieerde hij die functie. Maar hij zet zijn ambities opzij voor het partij belang van het CDA Land van Cuijk. Dat vertelt hij deze week in het politieke radioprogramma Regelkevers bij Omroep Land van Cuijk en de Lokale Omroep Mill.

Bouke de Bruin (Boxmeer) en Joost Hendriks (Cuijk) zijn de eerste 2 kandidaten op de CDA lijst en kandidaat wethouder. Mark Janssen is de nummer 3 en wil graag fractievoorzitter worden. Hierover en over alle plannen die Mark heeft vertelt hij enthousiast in Regelkevers.

Regelkevers is elke donderdag om 18.00 uur te beluisteren bij Omroep Land van Cuijk en elke zaterdag om 09.00 uur bij de Lokale Omroep Mill. Ook zijn de 1 uur durende afleveringen te beluisteren via de podcast van Regelkevers via alle podcastkanalen zoals Spotify en Apple podcasts. Ook via www.regelkevers.nl zijn deze terug te horen.

Volgende week is Liesbeth van Heeswijk van Liberaal Land van Cuijk te gast in Regelkevers.