Het is vandaag (28 juni 2021) een beetje feest, want we mogen vanaf vandaag weer met z'n allen samen spelen! Gedurende de coronatijd mochten de kinderen alleen maar met de kinderen uit hun eigen groep met elkaar spelen.

Wij zijn natuurlijk nu superblij. We hoeven niet meer in onze eigen bubbels te blijven, dus reden genoeg om er een feestelijk “BUBBELfeest” van te maken. We starten de dag met de kring en eten iets lekkers. We verzamelen daarna met alle kinderen van het peuteraanbod, kinderdagverblijf, de Buitenschoolse Opvang en Stichting Lotta op het schoolplein om de bubbels symbolisch door te prikken. De kinderen en pedagogisch medewerkers krijgen een bellenblaas en er was zelfs een groot bubbeltouw waarmee we reuzebellen konden maken. Alle bellen (bubbels) konden op deze manier doorgeprikt worden door de kinderen. Het was een supergezellig BUBBELfeest!!! De grotere kinderen mochten zelf met het grote bubbeltouw enorme bubbels maken. Dat ging reuzegoed en iedereen had er plezier in!

In de middag was het voor de Buitenschoolse Opvang ook tijd om de bubbels van de verschillende groepen te doorbreken! Eindelijk weer met z'n allen op het schoolplein, naar het veldje en een kijkje nemen in de andere groep. De enorme bellen werden gemaakt en doorgeprikt door alle kinderen. Deze leeftijd kinderen mochten zelfs proosten op het BUBBELfeest met kinderchampagne! Het was een leuke bubbeldag!

Wil jij nu ook genieten van alle activiteiten die wij bij Spring IKKE aanbieden, meld je dan snel aan!

Voor meer informatie over Spring Kinderopvang kunt u terecht op onze website www.spring-kinderopvang.nl.

Indien u geïnteresseerd bent in opvang voor uw kind(eren) kunt u op de website een rondleiding aanvragen op onze locatie. Wij heten u van harte welkom om op onze locatie te komen kijken en u de informatie te geven die u zoekt. U kunt ook altijd naar de locatie bellen voor meer informatie: 088-2088437/088-2088439.