Vanwege het COVID-19 virus is het op dit moment onduidelijk of D’n Inloop geopend is en zo ja, op welke tijd(en). Neem hierover contact op met Langenboom Zorg Centraal of de Wis. De Computerinloop gaat tot nader bericht niet door.

Of je nu het programma Mail, Outlook of Google-Mail gebruikt, ze hebben gemeen dat je een map hebt voor de binnenkomende mail (in goed NederEngels ‘Inbox’ genoemd) Meestal wordt met een teken of in vet lettertype aangegeven dat je de mail nog niet hebt gelezen. Ook verschijnt soms een boodschap in je taakbalk om aan te geven dat je ongelezen mail hebt. Naast de Inbox is er ook een map voor verwijderde mail. (Prullenbak)
Nu het weer het seizoen blijkt voor oplichters is het belangrijk dat je van elke binnenkomende mail eerst goed moet nagaan of je hem wel wilt openen. Een mail van een onbekende notaris of bankmedewerker met in de onderwerpregel dat er een miljoen op je wacht of een mail dat je ‘gewonnen’ hebt kun je beter direct weggooien. Je ziet onmiddellijk dat het te mooi is om waar te zijn. Maar: zodra je hem selecteert door er 1 keer op te klikken en met de toets ‘Delete’ in de prullenbak gooit staat dat merkje van ‘ongelezen’ daar om aandacht te hengelen. Met vaak het gevolg dat je toch -niets menselijks is je immers vreemd- uit nieuwsgierigheid de mail maar eens opent ‘want je weet maar nooit of je geen miljoenen weggooit’. Zo’n mail kun je beter in een keer volledig verwijderen. Selecteer de betreffende mail; houdt ‘Shift’ ingedrukt en tik één keer op ‘Delete’. Nu is de mail definitief verwijderd en de tekens dat er ongelezen mail wacht zijn ook verdwenen.

Vooralsnog gaat de donderdagmiddag-ComputerInloop dus niet door. Héb je corona: beterschap. Heb je het niet: zorg dat jezelf en anderen gezond blijven.