Hulp gevraagd met het oogsten en sorteren van sierfruit in Sint Hubert. Thuisblijfmoeders zijn o.a. zeer welkom. Werkzaamheden vanaf half augustus tot half oktober, halve dagen. Voor meer info bel of app Lenie 06-16913178.

Gevraagd; huishoudelijke hulp voor 1 ochtend per week in Wanroij. Leeftijd bij voorkeur 30-50 jaar. Tel. 06-3086 9371.

Gratis af te halen. +/- 500 Stuks boeken, waaronder vele oorlogsboeken en diverse romans. M. Swartjes te Mill Tel.nr. 0485 454370.

We zijn op zoek naar versterking van onze teams. Wat wij zoeken; medewerkers die in Mill flexibel en klantgericht kunnen werken bij diverse hulpvragers. Werkzaamheden zijn, begeleiding, verzorging en huishoudelijk werk. Het betreft werkzaamheden waarvoor men uit een persoonsgebonden budget zal worden betaald. Voor meer informatie: 06 23 89 74 56.

Ik zoek een dame die zelfstandig kan poetsen! Wie heeft er nog een paar uurtjes vrij om mij te helpen mijn huis in Mill schoon te houden? Uren/dagdeel zijn bespreekbaar. Reacties met gegevens graag naar redactie van de Neije krant:
mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel tel. 0485 32 56 34.

Gezocht te huur: woonruimte voor alleenstaande oudere man. Liefst voor lange termijn of permanent. Een zelfstandig persoon die graag in de buitenlucht is en met zijn kleinkinderen is. Voorkeur gaat uit naar Mill en directe omliggende dorpen. Contact mag via de redactie van De Neije Krant, mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel 0485 32 56 34.

Hulp in de tuin gezocht - Vind je het leuk om in de tuin te werken of kan jij ook genieten van een strak gazon. Wij zijn op zoek naar mensen die op vrijwillige basis ons willen helpen. Hiervoor krijg je terug, veel gezelligheid, koffie met een kuukske, lunch, jaarlijkse feestmiddag, skon kerstpakket. Ben of ken je iemand? neem dan contact met mij op Tel. 06 30 78 02 83. Activiteitenpark de Hinde Langenboom.

Peter’s Bonsai - Toe aan een nieuwe hobby, of gewoon benieuwd? Kom na telefonische afspraak gerust eens kijken, 06 53 75 72 07 klompenmakersstraat 36 wanroij.

Een Abraham, Sarah, jubilaris of een andere jarige feliciteren en deze feestdag niet stilletjes voorbij laten gaan? Huur een opblaasbaar feestfiguur, blikvanger of laat een op maat gemaakt persoonlijk spandoek maken. Zie www.deverhuurschuur.nl en www.felicitatiedoek.nl.

te koop vouwwagen Alpenkreuzer Allure met diverse accessoires zoals kantelbeugels en grondzeil. Prijs n.o.t.k. Tel. 06 57 33 91 48.

SwomWensBus oftewel BoodschappenPlusBus voor individuele en/of groepsritten. Neem voor reserveren of informatie contact op met de coördinator via 06-83329484.

Te koop gevraagd: oude ansichtkaarten en/of foto’s van de gemeente Mill en Sint Hubert. Reacties graag naar 06 - 29 10 00 33.

Gevraagd: autofolders, autobladen, autoboeken, enz. Ik kom ze graag ophalen. Tel. 06 - 51 56 83 00 of e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Gratis Prikbord

Particulieren kunnen gratis een berichtje plaatsen op het Prikbord in De Neije Krant. Ook op inmill.nl en op de Tv-krant van de Lokale Omroep Mill publiceren we deze berichten. Dit is gratis, maar bij resultaat is een vrijwillige bijdrage aan Stichting Huis aan Huiskrant Gemeente Mill en Sint Hubert en aan de L.O.M. uiteraard van harte welkom.
Commerciële prikbordberichten plaatsen we tegen een vergoeding. Informeer naar de kosten en stuur uw prikbordberichten via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..