Mike van Diemen is 22 jaar en zal de lijst aanvoeren van GroenLinks / PvdA Land van Cuijk bij de gemeenteraadsverkiezingen op 24 november in het Land van Cuijk.

Politiek is iets wat hem met de paplepel is ingegeven en van jongs af aan wist hij dan ook dat politiek belangrijk is. Zijn moeder is lid van Provinciale Staten in Brabant. “Ik heb me ook wel zorgen gemaakt over van alles, je kunt dan aan de zijlijn blijven kijken of je kan zeggen ik ga er zelf wat mee doen.” En dat laatste deed Mike.

Mike is actief in de gemeenteraad in Cuijk en vond het samengaan van GroenLinks en PvdA een logische stap. Landelijk gezien hebben deze partijen wel wat verschillen, maar op Land van Cuijk niveau valt dat mee. Hoe men uiteindelijk besloot samen de verkiezingen in te gaan, wat hun plannen en ideeën zijn en hoe dat alles er in de praktijk uit zal zien hoort u deze week in Regelkevers.

Regelkevers is een politiek-radioprogramma wat op donderdag om 18.00 uur te horen is bij Omroep Land van Cuijk en op zaterdag om 09.00 uur bij de Lokale Omroep Mill. Ook via alle podcastplatformen is het te beluisteren net als op www.regelkevers.nl.

Volgende week (29 en 31 juli) is Bouke de Bruin van het CDA Land van Cuijk te gast in Regelkevers.