Vakantietijd of niet, elke zondag is er Het 12uurtje bij de Lokale Omroep Mill, ook in deze vakantieperiode.

Tom Raaijmakers en Corné Kremers brengen naast interessante interviews en actueel nieuws ook gezelligheid in de huiskamers en op terrassen. L.O.M.-radio is namelijk niet alleen via radio en Tv te beluisteren maar ook wereldwijd via een luister live stream. Hierdoor is luisteren dus ook prima mogelijk via mobieltjes en bijvoorbeeld de iPad. Zie voor een overzicht van alle frequenties bij de diverse providers of live luisteren www.lokaleomroepmill.nl.

Zondag 25 juli is er tussen 12.00 uur en 14.00 uur ook weer aandacht voor de gemeentelijke herindeling. Dorpsraad Mill stelde een stuk op zodat straks de nieuwe gemeenteraad weet wat Mill is, doet en belangrijk vindt. Iedereen kan nog reageren op dit stuk. Mario Peters zal als secretaris van Dorpsraad Mill een toelichting geven.

DWSH’18 in Wilbertoord en Sint Hubert is actief met Walking Football. Een ideale sport voor wie gezond en gezellig bezig wil zijn maar waarvoor het echte voetbal te belastend is. Tiny Verberk zal in Het 12uurtje meer vertellen over deze sport.

Er doen op 24 november diverse nieuwe politieke partijen mee aan de gemeenteraadsverkiezingen Land van Cuijk. Eentje hiervan is 50Plus Land van Cuijk. John Hechathorn uit Sint Anthonis stapt van de VVD over naar 50Plus waar hij nu lijsttrekker van is voor de komende verkiezingen.

Per 1 januari staat het gemeentehuis in Mill leeg. Een mooi moment om het aangrenzende Cultureel Centrum Myllesweerd dus uit te breiden. Hierdoor komt er ook ruimte voor het Senioren Hobby Centrum en kunnen andere gebruikers wellicht naar een andere en betere locatie in Myllesweerd. Over dit alles bellen de programmamakers in Het 12uurtje met Bert de Jongh, voorzitter van Myllesweerd.

Verder kan iedereen deelnemen aan Pim Pam Pret en is er voor de snelste beller een tegoedbon voor een 12uurtje te winnen bij Brasserie dn Buurman. Ook maakt men de winnaar bekend van De Neije Krant prijsvraag van afgelopen week en is het ElvisTime. Luisteren dus! www.het12uurtje.nl