Laat ik mezelf voorstellen. Mijn naam is Silvia Gommans, ben 45 jaar en samen met Joop van der Veen ben ik gestart met personal training in Mill. Van origine heb ik een achtergrond in HR en adviseer ik bedrijven over verzuimkosten en het vergroten van inzetbaarheid van personeel. Juist in deze tijd van de coronapandemie zeer actueel, want een gezonde leefstijl, veerkracht, “fit for the job zijn” en inzetbaar blijven houdt heel veel mensen bezig.

Hoe is Orange PT begonnen?

Vanuit mijn baan als Consultant duurzame inzetbaarheid, heb ik de verdieping gezocht op het gebied van gezondheid en vitaliteit. Mijn passie is sport. Of dat nou CrossFit, hardlopen, wielrennen of skiën is, ik hou er echt van om lekker bezig te zijn en anderen hierin te helpen en te stimuleren. Om die reden heb ik bewust gekozen voor de opleiding Fitnesstrainer A en personal trainer en heb ik lesgegeven op een sportschool. Ook outdoor trainingen heb ik afgelopen jaar georganiseerd in tijden dat we buiten mochten sporten. Super leuk allemaal die ervaringen. En nu is de tijd aangebroken, dat ik het adviseren, coachen en trainen ga combineren. Sport als middel om gezonder, vitaler en gelukkiger in het leven te staan. Sporten verfrist je geest en geeft energie en daar wil ik bij helpen.

Waar staat Orange PT voor?

Orange PT staat voor energie, geluk, enthousiasme, aanmoediging én vitamine. Lekker in beweging komen en blijven, dat is belangrijk. Op alle niveaus. Je hoeft niet een hele sportcarrière achter de rug te hebben, om de stap naar personal training te zetten. Ook al begin je net (opnieuw), bij Orange PT kun je terecht. Laat ons weten wat jouw doel is en dan gaan we daar samen aan werken. Daarbij staat plezier voorop.

Wat biedt Orange PT?

Orange PT staat voor kwaliteit, op het gebied van persoonlijke begeleiding, professionele materialen en techniek. De sfeervolle eigen studio, biedt je alle ruimte om te kunnen trainen. Vooraf bespreken we samen wat je doelen zijn. Wil je werken aan conditie, omdat je bijvoorbeeld op je werk weinig beweging hebt, krachtuithoudingsvermogen of zou je graag wat kilo’s afvallen? Allemaal mogelijk. We houden je progressie bij, als je dat wilt. Meten is weten! En train je liever met een vriend of vriendin samen? Kan dat ook.

Nieuwsgierig geworden?

Bel (06-28525029), mail (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.) voor een vrijblijvende kennismaking of volg Orange PT op Facebook en Instagram.