Bouke de Bruin is op donderdag 29 juli bij Omroep Land van Cuijk en zaterdag 31 juli bij de Lokale Omroep Mill te horen in Regelkevers. Dit is het eerste politieke radioprogramma waarin met huidige en toekomstige inwoners die actief zijn of worden in de politiek gesproken wordt over de gemeente Land van Cuijk. Men kijkt terug, kijkt naar de toekomst en men bespreekt alle uitdagingen die er zijn om van 5 gemeenten 1 gemeente Land van Cuijk te maken.

Om van 5 lokale gemeentelijke afdelingen van het CDA 1 afdeling CDA Land van Cuijk te maken waren er weinig problemen. “Er is geen onenigheid binnen het CDA Land van Cuijk en dat is wel een heel fijn begin van de campagne,” dat vertelt Bouke de Bruin (nu wethouder in Boxmeer( in Regelkevers. Het CDA had diverse kandidaten om de lijst aan te voeren en om als kandidaat wethouder naar voren te worden geschoven. “Ik had niet direct verwacht dat ik lijsttrekker zou worden, ik was beslist niet de enige geschikte kandidaat binnen onze gelederen.” In Regelkevers vertelt ze verder hoe ze in de politiek terecht is gekomen en hoe zij denken over de gemeente Land van Cuijk.

Alle uitgezonden afleveringen van Regelkevers zijn ook te vinden in een podcast. Dit via alle podcastkanalen zoals bijvoorbeeld Spotify en Apple podcasts, maar ook op www.regelkevers.nl.