Het 12uurtje is sowieso nog tot eind dit jaar elke zondagmiddag tussen 12.00 uur en 14.00 uur te horen bij L.O.M.-radio. Vanaf 1 januari vormen de Lokale Omroep Mill samen met Omroep Land van Cuijk een nieuwe omroep en komt er ook een nieuwe gezamenlijke RTV-programmering. Later dit jaar zal deze bekend worden. Maar zoals aangegeven, Tom Raaijmakers en Corné Kremers zijn dit jaar nog elke zondag te horen, ook in de vakantieperiode.

Zondag 1 augustus zijn er in Het 12uurtje weer tal van interviews. Zo bellen zij met Bart van Hees en geeft hij een toelichting op het Winterfestijn. Dit is het afscheidsfeest van de zelfstandige gemeente Mill en Sint Hubert. Dit zal van 22 december tot en met 1 januari gehouden worden in het Aldendrielpark.

Eerder was er in Het 12uurtje al aandacht voor Herenboeren Land van Cuijk. In Het 12uurtje bellen Tom en Corné met Doreen de Hoog, zij zal de actuele stand van zaken toelichten rond dit project.

Normaal gesproken is er elke eerste woensdagochtend van de maand het Mamacafé in Myllesweerd. Door corona lag dit even stil, maar aanstaande woensdag 4 augustus is er weer een bijeenkomst. Nellie Schonenberg is een van de initiatiefneemsters hiervan en met haar bellen Tom en Corné.

Rober van den Tillaart is voorzitter van de cliëntenraad van zorgcentrum Aldenhorst. Zij zijn op zoek naar extra leden. Wat de cliëntenraad precies doet en naar wat voor leden men zoekt hoort u in Het 12uurtje.

Verder is er het spelletje Pim Pam Pret waarmee men een tegoedbon voor een 12uurtje van dn Buurman in Mill kan winnen en is het ook ElvisTime. Ook zal de winnaar van De Neije Krant prijsvraag bekend gemaakt worden.

Meer weten en op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rond Het 12uurtje of interviews terug luisteren? Like de Facebookpagina en zie www.het12uurtje.nl.