Een hobby moet bij je passen. Het kan soms even duren voordat je een hobby hebt gevonden waar je echt wat mee hebt.

Veel mensen krijgen een hobby mee vanuit hun omgeving waar ze in opgegroeid zijn. Denk bijvoorbeeld aan families waar een bepaalde sport favoriet is. Of een muzikaal gezin waar ieder kind gestimuleerd wordt om ook muzikaal actief te zijn. Voor veel mensen is één van de belangrijkste kanten van een hobby om deze met iemand te kunnen delen, dus is het een voordeel om iemand in je omgeving te hebben die dezelfde hobby heeft.

Bij het Senioren Hobby Centrum leer je mensen kennen die samen met jou met dezelfde hobby bezig zijn. Er worden ervaringen uitgewisseld, kennis gedeeld en er is altijd een deskundige teamleider aanwezig om je te begeleiden.

De enige echte eis aan een hobby is dat het iets moet zijn waar je van geniet. Het is een uitstekende manier om met iets heel anders bezig te zijn. Daardoor werkt de hobby ontspannend. Het is een populair idee dat er na je pensionering alle tijd is voor hobby's. Ook al is dat op zichzelf waar, het is op die leeftijd soms een hele uitdaging nog iets nieuws te leren. Heb je jezelf op een jongere leeftijd al een hobby eigen gemaakt, dan is het veel gemakkelijker om daar gewoon mee door te gaan op hogere leeftijd.

Het Senioren Hobby Centrum in Mill is een unieke formule. We hebben meer dan 20 hobby mogelijkheden, zowel overdag als in de avonduren. Samen met je leeftijd genoten bezig zijn met een hobby. Momenteel is het Senioren Hobby Centrum nog gesloten door corona, maar je aanmelden via de ledenadministratie is belangrijk voor deelname in het nieuwe seizoen, we staan dan voor je klaar. We gaan maandag 6 september van start.

Nieuwsgierig of er iets voor je bij is, kijk op de site voor een overzicht van alle hobby’s. Bel of mail Ans Bardoel leden administratie 06-34484961 Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. / www.seniorenhobbycentrum.nl / www.jeugdhobbycentrum.nl.