Organist Wim en dirigente Arlette gemaakt door koorlid.

Helaas is er onlangs afscheid genomen van twee zangkoren in de gemeente Mill en Sint Hubert.

De koren genaamd Zanglust uit Langenboom en Dorpsstemmen uit Sint Hubert hebben moeten besluiten te stoppen. De animo om te zingen is er wel maar met te weinig zangers is het volume niet meer voldoende. De groepjes werden steeds kleiner. corona heeft ook hier niet goed aan gedaan. De leden hebben er alles aan gedaan om er nieuwe leden bij te krijgen, maar helaas zonder resultaat. In overleg met het bestuur van de SWOM is besloten om deze zomer te stoppen.

Dirigente Arlette van Hout, dirigente Riet van Alphen en organist Wim Wijdeven hebben jarenlang met veel enthousiasme en plezier de begeleiding van de koren gedaan. Zij worden dan ook hartelijk bedankt voor hun inzet en werden verblijd met een bos bloemen.

Zangkoor Jong van Hart uit Mill heeft deze maand een ochtend zang verzorgd bij de Koffiepot in Wanroij. De bewoners hebben genoten. De zangers lieten zich hierna de lunch goed smaken. Dit zangkoor heeft er sinds kort enkele leden bij. Mochten de zangers van Zanglust en Dorpsstemmen zich bedenken en toch graag zingen zij zijn van harte welkom bij het koor Jong van hart in Mill.