In de week van maandag 13 tot en met vrijdag 17 september wordt er, ook in Sint Hubert, weer gecollecteerd voor diverse goede doelen.

Door de inzet van vele collectanten en andere vrijwilligers kunnen we in die week langs de deuren gaan om geld op te halen voor maar liefst negen doelen: Het Longfonds, de Nierstichting, Alzheimer Nederland, HandicapNL, Nederlandse Brandwondenstichting, MS Fonds, KWF, De Hartstichting en Het Rode Kruis. Sinds enkele jaren komen deze doelen niet meer afzonderlijk aan de deur maar wordt er slechts één keer per jaar aangebeld. In de voorafgaande week wordt er op ieder adres in Sint Hubert een envelop met begeleidende brief gebracht. Daarin kan ieder aangeven welk bedrag en aan welk doel gegeven wordt. De organisatie zorgt er dan voor de alle bedragen bij de doelen terecht komen en onze eigen Sint Hubertse dorpsraad ziet toe op een ordelijk verloop.

Vorige edities waren telkens een groot succes. Deze keer hopen we op een nog mooier resultaat omdat afgelopen jaar de collecte niet door kon gaan om de bekende reden. Extra collectanten zijn altijd welkom. Dit vrijwilligerswerk kost ongeveer anderhalf uur in de collecte week op een avond die jou schikt. Alle collectanten gaan in groepjes van twee personen op pad. Er zijn routes in het buitengebied en ook in het dorp. Aanmelden kan op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Noteer het vast in je agenda! We rekenen op jullie!