Deze zwarte kater is Hannes, geschatte geboortedatum is 1 april 2018. Hannes is geplaatst geweest en teruggekomen bij Hokazo, omdat hij last had van zijn oog zodat wij dit konden behandelen.

Het gaat al beter met zijn oog, hij krijgt nu onderhoudszalf. Hij laat het heel goed toe dat je hem zalft. Doordat zijn oog beschadigd is mag hij niet naar buiten de wijde wereld in. Wel mag hij in de tuin, maar deze moet wel veilig zijn zodat hij niet kan ontsnappen. Nu iets over Hannes zijn karakter, Hannes is een enorme, bescheiden knuffelkater. Hij krijgt er geen genoeg van en knort erop los. Hij kwijlt tijdens het kroelen hij geniet er zo van. Hannes is een echte levensgenieter een natje en droogje op zijn tijd kan hij waarderen. We zoeken voor Hannes en rustig huisje zonder kleine kinderen. Hannes zal het ook heel erg waarderen als je niet teveel van huis bent.

Interesse in Hannes of eventueel in kittens? Mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..