De voorbije weken is er zeer intensief geklust binnen de Wis in Langenboom. Door de enthousiaste inzet van een aantal vrijwilligers en specialisten heeft de ontmoetingsruimte een echte metamorfose ondergaan. Zo heeft deze ruimte een eigen toegangsdeur gekregen, zijn plafond en muren geschilderd, is er nieuwe verlichting gehangen, zijn de biljarttafels verplaatst, is er een lambrisering als afscheiding met de sportzaal gemaakt en ook de linoleumvloer is vervangen. Volledig nieuw meubilair is aangeschaft en grote blikvanger is de nieuwe bar met trendy achterwand.

Een sobere sportkantine is in enkele weken omgetoverd in een echt gezellige en sfeervolle plek waar het aangenaam is om elkaar in ongedwongen sfeer te ontmoeten. Fijn dat er ook in Langenboom weer een gelegenheid is waar dat kan.

Op vrijdag 13 augustus is de officiële heropening van de ontmoetingsruimte geweest en de volgende dag heeft Café de Misse voor het eerst haar deuren geopend. Al veel belangstellenden zijn een kijkje komen nemen in de nieuwe “Langenbomse weekendkroeg”, om o.a. te genieten van een van de speciaalbieren die op tap of fles te verkrijgen zijn. Café de Misse biedt ook de gelegenheid om gebruik te maken van een zogenaamde kleine kaart. Daarmee wordt Langenboom -na het verdwijnen van d’n Bens- ook op dat onderdeel een stukje leefbaarder.

Voor openingstijden en info zie www.cafedemisse.nl

De reguliere openingstijden van de Ontmoetingsruimte van De Wis (vanaf 6 september):

  • Maandag t/m donderdag: 08.00 - 10.00 uur, 13.00 - 17.00 uur, 19.00 - 23.00 uur
  • Vrijdag 08.00 - 10.00 uur, 13.00 - 17.00 uur