Foto: Cockie Kremers

Zondag 29 augustus is er tussen 12.00 uur en 14.00 uur bij L.O.M.-radio weer een aflevering van Het 12uurtje. Dit zoals elke zondagmiddag met Tom Raaijmakers en Corné Kremers. Ook deze keer weer met een variatie aan interviews, muziek en nieuwtjes. Uiteraard is er ook weer wat te winnen.

Millenaar Dennis Verweijen kreeg op zijn 35e leukemie en daarover schreef hij het boek Papa’s bloed. Na zijn overlijden schreef zijn vrouw Anke Verweijen Mama’s moed. Dit krijgt nu een vervolg met Samen goed. Dit boek zal op 19 september, de sterfdag van Dennis officieel verschijnen. Met Anke bellen Tom en Corné in Het 12uurtje om over dit boek te praten.

Tessa Jannink uit Mill werd onlangs in Ermelo kampioen enkelspan paarden klasse Z/ZZ. Daarnaast heeft zij in Mill een eigen fysiotherapiepraktijk voor paarden en honden. Voldoende redenen dus om eens met Tessa in Het 12uurtje te bellen en meer te horen over haar activiteiten.

In de gemeente Mill en Sint Hubert vinden regelmatig wildstroperijen plaats, doorgaans in de avond of ’s nachts. Dat maakt stroperijen lastig om te observeren en beperkt de pakkans. Peter Schone is actief in het wildbeheer en hij zal in Het 12uurtje een toelichting geven op dit alles en hoe inwoners kunnen helpen dit stropen te voorkomen.

Bij reuma denkt men vaak aan ouderen. Maar ook jongeren kunnen met reuma te maken krijgen. Omdat hier meer aandacht voor moet komen wil Romy Verwegen een speciale jongerenafdeling oprichten binnen de Reumavereniging Land van Cuijk.

Verder bellen Tom en Corné met de winnaar van De Neije Krant prijsvraag, is er met Pim Pam Pret een tegoedbon voor een 12uurtje bij dn Buurman te winnen en is het ElvisTime. Dit alles is live te volgen via L.O.M.-radio en wereldwijd via luister live op www.lokaleomroepmill.nl en www.het12uurtje.nl.