In samenwerking met diverse lokale historische verenigingen heeft Albert Heijn van de Ven in Mill een uniek historisch album over Mill, Langenboom, Sint Hubert en Wilbertoord gemaakt.

Bij De Neije Krant van dit weekend (3 september) zit een flyer plus de eerste plaatjes voor in het album. Door inlevering van de flyer kunt u gratis het verzamelalbum bij Albert Heijn van de Ven aan de Markt 15 in Mill ophalen. In bussen met een nee/nee of nee/ja sticker valt geen flyer in de bus. Deze flyer is zolang de voorraad strekt verkrijgbaar bij de servicebalie van AH Mill.

Van maandag 6 september t/m zondag 17 oktober kunt u ca. 6 weken lang sparen voor een mooi en overzichtelijk album. Bij aankoop van iedere 10 euro aan boodschappen ontvangt u een gratis setje met stickers over de historie van onze mooie gemeente. Spaar alle 192 plaatjes en plak uw verzamelalbum helemaal vol.

Sparen doet u voor uzelf, maar u kunt dit natuurlijk ook voor een familielid of school doen. Op deze wijze kunnen zij dan beschikken over een mooi en overzichtelijk naslagwerk voor de kinderen.

Wij wensen u als Albert Heijn van de Ven in Mill veel spaarplezier!