Foto: Elske Nissen

De zomervakantie is bijna achter de rug, maar je wilt er toch af en toe nog een keer op uit trekken met jouw (klein)kinderen, families en vrienden? Doe dan de Sokkeltocht in het Land van Cuijk. Drie leuke en niet al te lange wandelingen langs onze de heldenverhalen van het Land van Cuijk.

De wandelroutes gaan door de stad Grave, langs het water van De Kuilen in Mill en door het bos in Overloon. Onderweg staan kleurrijke heldensokkels en kunnen de deelnemers ter plaatse, via hun telefoon, spannende verhalen beluisteren over de ware helden van het Land van Cuijk.

De luisterverhalen zijn ingesproken door drie bekende Land van Cuijkenaren: politicus Emile Roemer, de populaire vlogger Govert Sweep (bijna 450.000 volgers op YouTube!) en zangeres Loes Wijnhoven van Clean Pete.

Jouw eigen standbeeld(je)?

Belangrijk om te weten: één deelnamebewijs is voldoende, ongeacht de groepsgrootte. En je hoeft ook niet per se alle drie routes te wandelen. Echter, wie dat wel doet maakt kans op een unieke prijs, die niemand anders in of op zijn kast heeft staan: een 3D-beeldje van jezelf, op een sokkel. Daarvoor verzamel je onderweg cijfers en letters, die samen een code vormen. Met die code maak je kans op de maandprijs.

Doe mee!

Ook meedoen aan de Sokkeltocht? Kijk voor meer informatie op www.sokkeltocht.nl. Deelname aan de Sokkeltocht kost eenmalig € 15,00 (per stel, gezin, groep of familie). Daarvoor krijg je:

  • toegang tot de deelnemerspagina;
  • 3 routebeschrijvingen;
  • 6 luisterverhalen;
  • 1 paar unieke Land van Cuijkse heldensokken (ter waarde van € 9,95);
  • 1x kans op een unieke maandprijs.

Held op Sokken

Wil je extra sokken voor de vrienden, gezinsleden en familie, met wie jij de Sokkeltocht loopt? Bestel ze direct bij via www.sokkeltocht.nl. De kleurrijke heldensokken zijn uitsluitend verkrijgbaar in combinatie met deelname aan de Sokkeltocht.