De Kleine Beer is een kleinschalige, huiselijke en warme gastouderopvang die per 1 september verhuist van Haarlem naar Langenboom. “In januari 2022 open ik mijn deuren in ons mooie huis op de Wilgenlaan 10” vertelt Elidoor Gerrits, de gastouder van de opvang.

“Per 1 januari ontvang ik in een liefdevolle, veilige en rustige omgeving op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag tussen 7.30 uur en 17.30 uur maximaal 4 kinderen van 0 tot 4 jaar.

Persoonlijke aandacht, fantasie en een open onbevangen houding naar kinderen toe vind ik belangrijk. Ik vind het belangrijk dat het kind zich veilig voelt en zichzelf kan zijn. Het zorgt ervoor dat zij hun eigenheid behouden en kunnen bloeien. Kinderen kunnen heerlijk opgaan in hun spel. Ze bootsen de werkelijkheid na en oefenen al doende met het echte leven. (Buiten)spelen, voorlezen, eten, zingen en rust wisselen elkaar in een duidelijk ritme af.

Wij hebben veel zin in ons nieuw avontuur! Ik kom uit Oploo en Sander uit Wijchen. Onze ouders en zussen weer in de buurt. Emile, onze jongste zoon, zal komend schooljaar in groep 7 starten bij 't Stekske en Marein, onze oudste zoon, start komend schooljaar bij het Waldorf College in Uden. We maken allemaal een nieuwe stap, mijn gastouderschap zal na 8 jaar hopelijk zijn nieuwe ingang vinden in Langenboom en ook Sander heeft zijn baan van Haarlem naar Groesbeek verplaatst.”

Ben je benieuwd of jouw kindje bij mij in de opvang past? Bel of mail mij gerust voor een vrijblijvende kennismaking.

www.gastouderdekleinebeer.nl
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
06 - 1365 2845