Van 17 tot en met 26 september is het weer zover de Nationale Sportweek! Hier doet wandelsportvereniging Amicitia in Mill aan mee. We organiseren op deze donderdagavond een groepswandeling voor jong en oud. U bent van harte uitgenodigd om mee te lopen!

Indien nog van toepassing volgens de richtlijnen van het R.I.V.M. We starten om 19.30 uur bij Myllesweerd en lopen dan via een leuke route naar ons Clubhuis aan de Sportweg 13 in Mill. Hier pauzeren we een half uurtje voor een praatje, onder het genot van een kopje koffie of thee. Rond 21.00 uur zijn we terug bij ons beginpunt.

Zoals iedereen wel weet is in de coronaperiode wandelen een “nationale” sport geworden. Meer bewegen en een gezonde leefstijl is niet alleen belangrijk voor je gezondheid maar je wordt er ook gelukkiger van. Wandelen verbetert de kwaliteit van leven, voor iedereen. Natuurlijk kun je ook alleen gaan wandelen, maar samen wandelen betekent elkaar ontmoeten, elkaar leren kennen, bij een groep horen en er deel van uit maken, dat kan allemaal bij WSV Amicitia.

Vanaf 23 september heeft Amicitia een speciale actie. In deze actieperiode kunt u vrijblijvend en gratis kennis maken met onze groepswandelingen. Hoe werkt het? De eerste twee keer mag iedereen gratis deelnemen aan de wandeling. Wilt u daarna vaker meedoen? Dan kunt u voor € 12,50 een winter passe-partout kopen waarmee u kunt wandelen op de donderdagavonden, van 19.30 tot 20.30 uur, gedurende ruim een half jaar, tot 31 maart 2022. Ook kunt u hiermee deelnemen aan de vier georganiseerde winterwandelingen, op de zondagen 28 november, 19 december, 30 januari en 13 maart. Mits corona maatregelen dit niet verhinderen. U kunt uiteraard ook lid worden van Wandelsportvereniging Amicitia. Dit kan al vanaf € 27 per jaar, dan is deelname altijd gratis.

Tip: Neem een felgekleurd hesje of lampje mee zodat u in het donker goed zichtbaar bent. Deelname is op eigen risico.

Wenst u meer informatie, zie onze website www.wsvvamicitia.nl of bel 0485-453751.

Vooraf aanmelden is niet nodig. We zien u graag op donderdagavond 23 september!