Hallo allemaal, wat fijn dat je er weer bent!

Het nieuwe schooljaar is weer van start gegaan en zo ook bij peuterspeelzaal de Blokkendoos in St. Hubert.

Gedurende het schooljaar werken we met thema’s. Elk thema duurt zes weken. Alle activiteiten die we dan met de kinderen doen staan in het teken van dat thema.

We starten dit schooljaar met het thema ‘Dit ben ik’. Dit is een thema van Uk&PUK, een programma speciaal ontwikkeld voor de Voor- en Vroegschoolse Educatie (VVE).

In dit thema staat het lichaam centraal. De kinderen kijken naar verschillende delen van het lichaam, kijken wat je ermee kunt doen en praten hierover.

Ze poetsen bijvoorbeeld hun tanden, ruiken met hun neus, bekijken hun eigen lichaam in de spiegel, maken hun gezicht schoon en kijken afwisselend boos en blij.

Het thema sluit helemaal aan bij de belevingswereld van de kinderen en door de inbreng van de activiteiten is de betrokkenheid groot.

Ben je nieuwsgierig en heb je een kind dat bijna 2 jaar wordt, vraag dan een rondleiding aan. Het peuteraanbod is voor kinderen in de leeftijd van 2-4 jaar.

Voor meer informatie over Spring Kinderopvang kunt u terecht op onze website www.spring-kinderopvang.nl.

Indien u geïnteresseerd bent in opvang voor uw kind(eren) kunt u op de website een rondleiding aanvragen op onze locatie. Wij heten u van harte welkom om op onze locatie te komen kijken en u de informatie te geven die u zoekt. U kunt ook altijd naar de locatie bellen voor meer informatie: 088-2088527 en vragen naar Diana Manders. 9pedagogisch medewerker van peuterspeelzaal De Blokkendoos.