ZEISS staat niet alleen bekend om unieke en innovatieve brillenglazen. ZEISS pioniert ook in instrumenten. In ons huidige digitale tijdperk en de veranderende wereld is uiterste precisie, maatwerk en gemak steeds belangrijker. Op deze manier kan men inspelen op de uitdagingen van vandaag de dag.

ZEISS heeft een digitaal platform ontwikkeld wat voldoet aan al deze eisen. Met één enkele opname wordt er een 180°-beeld gecreëerd door middel van 9 camera’s en 45 miljoen meetpunten. Op deze manier worden uw nieuwe brillenglazen met een ongeëvenaard niveau van nauwkeurigheid ingemeten in uw gekozen montuur. Dit alles vanaf heden bij ons in de winkel.

Wist u dat?

Een onnauwkeurige centrering van uw brillenglazen verantwoordelijk kan zijn voor tot 40% van het verlies van uw gezichtsvermogen.

Daarnaast kunt u met de ZEISS VISUFIT 1000 een onbeperkt aantal monturen in een 180°-weergave vergelijken, evenals verschillende type brillenglazen met verschillende kleuren en coatings. U kunt er dus zeker van zijn dat de brillenglazen die u kiest, perfect bij u passen. Dit helpt u bij het vinden van de perfecte bril.

U kunt er dus zeker van zijn dat het uitzoeken van een nieuwe bril een comfortabele ervaring wordt, met als resultaat een optimale pasvorm voor uw brillenglazen en een geweldig zicht als gevolg van de uiterste precisie in het aanmeetproces.

Kom langs bij Optiek Paul van den Dries aan de Stationsstraat in Mill en laat uw eigen 3D-Avatar maken voor optimaal zicht.

www.optiekpaulvandendries.nl