Deze maand, september 2021 bestaat Heemschut sint Huybert 25 jaar. Dit willen we vieren met een tentoonstelling in de Jachthoorn op zaterdag 25 september van 16-20 uur en zondag 26 september van 11-16 uur.

We laten dan zien wat we de afgelopen 25 jaar gedaan hebben en nieuw is de informatie van alle woonhuizen van sint Hubert van begin 1800 tot 1970 die we in kaart gebracht hebben. Met alle bewoners die er gewoond hebben, geboren , overleden en getrouwd zijn met alle kadastrale gegevens. Deze gegevens zijn ook verkrijgbaar tegen een vergoeding, als u zelf een usbstick meeneemt.

De vlag van sint Hubert is ook verkrijgbaar(12 euro), als u hem besteld heeft dan kunt u op die dagen contant betalen of overmaken op rekening NL36RABO0134313755 met vermelding van uw naam. Graag dan enkele dagen van te voren zodat wij dit ook kunnen checken.

Verder willen we ook de website op scherm vertonen en kunt u misschien nog aanvullingen geven, op schoolfoto’s of andere beelden. Mocht u ook nog materiaal hebben over sint Hubert willen wij dit graag digitaliseren en onze website compleet maken.

We zien u allen graag op een van onze dagen, we zullen een looproute maken zodat u allen welkom bent.