Boerin Lies en boerin Anna vormden het boerenpaar 2020.

Net als de meeste andere commissies binnen Stichting Carnaval Mill, is ook de boerencommissie bezig weer alles voor te bereiden voor de boerenbruiloft op carnavalsmaandag in Mill. Maar welk boerenpaar er op die dag in de onecht verbonden zal worden zal op zaterdagavond 4 december al bekend worden. Dan staat namelijk ook de prinsenreceptie op het programma. Direct aansluitend aan die receptie zal het nieuwe boerenpaar verschijnen. Dat alles in de theaterzaal van Cultureel Centrum Myllesweerd aan de Kerkstraat 3 in Mill.

Tot 1 oktober kan iedereen zijn of haar eigen favoriete boerenpaar aanmelden bij de boerencommissie. Zij gaan vervolgens aan de slag om het boerenpaar van het carnavalsseizoen 2021 - 2022 te vragen, voor te bereiden en hen een fantastisch carnavalsseizoen te bezorgen. Het mag een stel zijn, maar uiteraard ook 2 minder bekenden van elkaar, 2 mannen of 2 vrouwen, alles is mogelijk, mits zij maar van een feestje houden en in Mill wonen.

Stuur uw favoriete boerenpaar voor 1 oktober aanstaande naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..