Wandelsportvereniging Amicitia in Mill organiseert op donderdagavond 30 september een groepswandeling voor jong en oud. U bent van harte uitgenodigd om mee te lopen! We starten om 19.30 uur bij Myllesweerd en lopen dan een route rondom het centrum van Mill. Na afloop is er gelegenheid om bij Myllesweerd op eigen kosten een kopje koffie of thee te drinken en nog even na te genieten. Vooraf aanmelden voor de donderdagavond is niet nodig.

Zoals iedereen wel weet is in de coronaperiode wandelen een “nationale” sport geworden. Meer bewegen en een gezonde leefstijl is niet alleen belangrijk voor je gezondheid maar je wordt er ook gelukkiger van. Wandelen verbetert de kwaliteit van leven, voor iedereen. Natuurlijk kun je ook alleen gaan wandelen, maar samen wandelen betekent elkaar ontmoeten, elkaar leren kennen, bij een groep horen en er deel van uit maken, dat kan allemaal bij WSV Amicitia.

Daarom organiseren we op maandag 4 oktober een wandeling in het kader van de Week tegen Eenzaamheid. Hiervoor dient u zich aan te melden dit kan tot uiterlijk 28 september a.s. per mail t.a.v. Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of per telefoon 0485-453751. We starten om 13.30 uur bij Clubhuis ”Op Goede Voet” aan de Sportweg 13 5451 HE Mill. Na de wandeling bieden we u een kopje koffie of thee aan met een koekje. Ook is er gelegenheid voor een praatje. We hopen op grote deelname zodat we er samen met u een gezellige middag van kunnen maken.

Heeft u de smaak te pakken? Dan is dit een mogelijkheid. Wandelsport vereniging Amicitia heeft in september een speciale actie. In deze actieperiode kunt u vrijblijvend en gratis kennis maken met onze groepswandelingen. Hoe werkt het? De eerste twee keer mag iedereen gratis deelnemen aan de wandeling. Wilt u daarna vaker meedoen? Dan kunt u voor € 12,50 een winter passe-partout kopen waarmee u kunt wandelen op de donderdagavonden, van 19.30 tot 20.30 uur, gedurende ruim een half jaar, tot 31 maart 2022. Ook kunt u hiermee deelnemen aan de vier georganiseerde winterwandelingen, op de zondagen 28 november, 19 december, 30 januari en 13 maart. U kunt uiteraard ook lid worden van Wandelsportvereniging Amicitia. Dit kan al vanaf € 27 per jaar, dan is deelname altijd gratis.

Tip: Neem een felgekleurd hesje of lampje mee zodat u in het donker goed zichtbaar bent. Deelname is op eigen risico.

Wenst u meer informatie, zie onze website www.wsvvamicitia.nl of bel 0485-453751.