Bij de Lokale Omroep Mill hoorde u regelmatig op de radio en achtergrond van de Tv-krant de uitzendingen van Omroep Brabant. Dit met name van maandag tot donderdagavond. De L.O.M. heeft dan geen eigen radio-uitzendingen en om toch nieuws en informatie te kunnen brengen werden de radioprogramma’s van Omroep Brabant doorgezet. Maar sinds afgelopen maandag 4 oktober zend de L.O.M. het radiosignaal van Omroep Land van Cuijk uit als men geen eigen programma’s heeft.

Hiermee wordt een volgende stap gezet naar de nieuwe Streekomroep Land van Cuijk. Deze start officieel op 1 januari, als de huidige Lokale Omroep Mill en Omroep Land van Cuijk een gezamenlijke nieuwe omroep gaan vormen. Per gemeente mag er namelijk maar 1 publieke lokale omroep zijn. Op diverse gebieden werken de 2 lokale publieke omroepen overigens al intensief samen en dat zal de komende maanden nog meer gaan gebeuren. Denk hierbij aan gezamenlijke programma’s rond de gemeenteraadsverkiezingen. Per 1 januari is er een volledige gezamenlijke programmering met een Tv-krant, Tv-uitzendingen en radioprogramma’s voor het gehele Land van Cuijk.

De nieuwe streekomroep krijgt de roepnaam Omroep Land van Cuijk en richt zich met haar RTV-programma’s op alle 33 kernen. Dit voor, door en met inwoners uit het hele Land van Cuijk. Om er voor te zorgen dat men bij alle activiteiten, gebeurtenissen en speciale gelegenheden aanwezig kan zijn met bijvoorbeeld de filmcamera, is Omroep Land van Cuijk op zoek naar extra medewerkers. Belangstelling in filmen, monteren, interviewen of een van de vele andere werkzaamheden die komen kijken bij het maken van RTV-programma’s? Laat het dan nu weten. Neem contact op met de Lokale Omroep Mill of Omroep Land van Cuijk.

Meer weten of contact opnemen?

Zie www.lokaleomroepmill.nl en www.omroeplvc.nl.