In opdracht van de gemeenten Cuijk, Grave en Mill en Sint Hubert worden er van 11 tot en met 15 oktober 2021 asfaltwerkzaamheden uitgevoerd aan diverse wegen in deze drie gemeenten.

Vervangen

Het werk bestaat hoofdzakelijk uit het vervangen van de asfaltdeklaag. De werkzaamheden worden uitgevoerd door aannemingsbedrijf D. v.d. Steen. U wordt verzocht rekening te houden met enige overlast, dat is helaas niet altijd te vermijden. Verkeer wordt bij afsluitingen omgeleid. Direct aanwonenden en bedrijven van de betreffende wegen of wegvakken worden met een brief aan huis nader geïnformeerd. Om welke wegen gaat het?

Gemeente Cuijk

Cuijk: Hagelkruis (wegvak van Beweegpark Padbroek tot Marter-revier), Wolfskuil en Van Galenweg (aantal reparatievakken in fietspad)
Haps: Beatrixlaan
Linden: Den Drul

Gemeente Grave

Velp: Kranenhofscheweg en Tolschestraat

Gemeente Mill en Sint Hubert

Mill: Park Aldendriel (paden)

Nadere informatie

Heeft u vragen over dit onderwerp? Neem dan contact op met Michiel van Boekel, projectleider wegbeheer, Werkorganisatie CGM, telefoon 0485 460 300 of e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..