Je krijgt wat meer vrije tijd, en je gaat wat vaker naar het nabije buitenland en oh ja.. je hebt vele jaren geleden op school wel wat opgestoken van het Spaans, Duits, Engels of Frans. Zeg nou wat is er leuker om die kennis weer wat op te halen en meteen in de praktijk te kunnen brengen.

Het kan een uitdaging zijn om boodschappen te doen, de weg te vragen, praatje aan te gaan over ditjes en datjes of over je hobby te praten met de lokale bevolking in vakantietijd. Oefening baart kunst is ons motto op het Senioren Hobby Centrum-Mill. Enthousiaste teamleiders zijn al vele jaren bezig hun taalervaringen over te brengen en te delen met anderen. Op speelse wijze wordt in rap tempo de woordenschat en het gevoel voor een goede uitspraak verbeterd.

Inschrijven is nog mogelijk, want de taalgroepen zitten op dit moment niet vol. Zin om mee te doen? Engels (gevorderden en beginners), Duits, Frans of Spaans; wij komen 2 x per maand bij elkaar en leren met elkaar in de vreemde taal te communiceren, converseren over de dagelijkse dingen, hobby’s, reizen etc. De teamleider stelt het programma af, op de wensen van de deelnemers. We zijn overdag en soms ook in de avonduren actief. Onze taalgroepen bestaan maximaal uit 10 personen en vol=vol. De vrijgekomen plaatsen worden opgevuld in volgorde van inschrijving, dus wees er op tijd bij en schrijf je nu in. Ook iets voor u ,mogelijk een nieuwe wereld? Kom dan zeker naar ons SHC.

Geïnteresseerd

Bel of mail even Ans Bardoel T.06-34484962- Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. / Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. - meer info: website www.seniorenhobbycentrum.nl / www.jeugdhobbycentrum.nl.