Zoals iedereen wel weet is in de coronaperiode wandelen een “nationale” sport geworden. Meer bewegen en een gezonde leefstijl is niet alleen belangrijk voor je gezondheid maar je wordt er ook gelukkiger van. Wandelen verbetert de kwaliteit van leven, voor iedereen. Natuurlijk kun je ook alleen gaan wandelen, maar samen wandelen betekent elkaar ontmoeten, elkaar leren kennen, bij een groep horen en er deel van uit maken, dat kan allemaal bij WSV Amicitia. Na de versoepelingen i.v.m. Covidzijn we weer volop actief.

Voor onze leden was er in september de clubreis en onze jaarlijkse clubdag beide activiteiten worden bijzonder gewaardeerd en zoals altijd is een en ander weer goed georganiseerd en verlopen Onze uitgestelde algemene ledenvergadering kan plaats vinden en wel op 12 oktober aanstaande.

Ook zijn we gestart met donderdagavond wandelen hierbij is iedereen welkom, lid of geen lid van onze club. Er zijn dan ook ruim twintig mensen op af gekomen, het is ook erg gezellig om in een groep te wandelen. Na een uurtje inspanning volgt de ontspanning met een praatje en een kopje koffie of thee. Deze activiteit is ’s avonds tussen 19.30 en 20.30 uur, zodat jong en oud kunnen deelnemen.

Op maandag 4 oktober hebben we een wandeling in het kader van de Week tegen eenzaamheid georganiseerd, deze activiteit werd druk bezocht, het was prachtig weer om te wandelen. Om 13.30 uur vertrokken we in kleine groepjes vanaf het clubgebouw, om met een fotowandeling te starten, weer eens wat anders! Onderweg waren we druk met bewust kijken waar we heen moesten en natuurlijk werd er volop gepraat. Na afloop was er een kopje koffie of thee met daarbij een koekje, iedereen kan terug kijken op een bijzonder gezellige middag.

Onze leden wandelingen op de zondagen zijn weer gestart, ongeveer om de veertien dagen lopen we in clubverband een georganiseerde wandeltocht. Meestal ergens in de buurt, we verzamelen om 8.00 uur bij de kerk in Mill. Ook staan onze winterserie wandelingen weer op het programma. Lid worden van onze club, dat kan, meer weten: www.wsvamicitia.nl.