Deze week is Arthur Baudet te gast in Regelkevers. En ja, hij is familie van. Hoe precies dat vertelt hij in deze uitzending. Ook geeft hij een toelichting op de samenstelling van de lijst en de gevolgde procedure. Dit naar aanleiding van de commotie die ontstond en de overstap van 2 VVD raadsleden uit de gemeente Sint Anthonis naar andere partijen. Baudet die begon bij D66 stapte 3 jaar geleden over naar de VVD. “VVD was voor mij een warm bad.”

Regelkevers met VVD Land van Cuijk lijsttrekker Arthur Baudet is op donderdag om 18.00 uur te horen bij Omroep Land van Cuijk en op zaterdag om 09.00 uur bij de Lokale Omroep Mill. In de week van uitzending wordt de aflevering ook in de druk bezochte podcast van Regelkevers geplaatst. Deze is te beluisteren via alle podcastkanalen zoals bv Spotify en Apple podcasts. Ook op www.regelkevers.nl zijn deze uitzendingen in zijn geheel terug te vinden.

Regelkevers wordt gemaakt door Corné Kremers, Frank Peters en Herman van Gaal. In dit radioprogramma laat men inwoners kennismaken met de lijsttrekkers en anderen die actief zijn in de politieke arena van de nieuwe gemeente Land van Cuijk. Gezien de vele positieve reacties vanuit zowel de politiek zelf als luisteraars, zal Regelkevers waarschijnlijk ook na de verkiezingen te horen blijven.